Složení: Plnotučné mléko (120g na 100g), demineralizovaný protein mléčné syrovátky v prášku (obohacený o alfa laktalbumin), rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový,kokosový), laktóza (z mléka), sušené odstředěné mléko, Galakto oligosacharidy (z mléka), LCP mastné kyseliny (Crypthecodinium Cohnii, olej z Mortierella Alpina), citrát vápenatý, kalcium laktát, chlorid hořečnatý, askorbát sodný, chlorid draselný, hydroxid draselný, inositol, citrát sodný, pyrofosfát železitý, taurin, nukleotidy (Cytidin-5'-monofosfát, sodná sůl Uridin-5'-monofosfátu, Adenosin-5'-monofosfát, sodná sůl isonin-5'-monofosfátu, sodná sůl guanosin-5'-monofosfátu), cholin bitartrát, L Carnitin, vitamín E, niacin, síran zinečnatý, citrát železito amonný, kys. Pantothenová, vitamín A, tiamín, vitamín B6, síran měďnatý, jodid draselný, síran manganatý, kyselina listová, seleničitan sodný, riboflavin, vitamín K, biotin, vitamín D, vitamín B12. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.
Návod na přípravu:
- Umyjte si ruce, sterilizujte veškeré pomůcky a lahvičku dle pokynů výrobce.
- Převařte čerstvou vodu a nechte vychladnout po dobu nejdéle 30 minut. Nepoužívejte uměle změkčenou nebo opakovaně převařovanou vodu.
- Nalijte požadované množství vody do sterilizované lahve.
- Pomocí odměrky, která je součástí balení, přidejte zarovnaný počet odměrek do láhve s vodou. 1 odměrka (= 4,3 g) na 30 ml vody.
- Uzavřete láhev a dobře protřepejte, aby se prášek rozpustil.
- Ochlaďte na teplotu přirozenou k pití (běžná teplota je 37 stupňů).
- Vždy podávání nejdříve zkontrolujte teplotu tekutiny na vašem zápěstí.